Classics, passion for the past

1976 Teal Type-43A

€ 59950

Body Cabriolet
VIN t5534
Teal Bugatti Type 43A Replica | Uitvoerig gerestaureerd | 1976
Highlights:
- Zeer goede Bugatti Type 43A Replica - Gebouwd door Teal Cars - Uitvoerig gerestaureerd - Uitgebreide historie aanwezig - 2.5 Liter, 6-cilinder Triumph motor
Uitvoerig gerestaureerde Bugatti Type 43A Replica te koop Wij bieden te koop aan deze prachtige Bugatti Type 43A Replica uit 1976. Deze Replica is gebouwd door de Britse autofabrikant Teal Cars, die wereldwijd bekend staat om hun hoge kwaliteit Bugatti Replica’s. De klassieker die we hier te koop aanbieden is afkomstig uit een privécollectie van een liefhebber die enkele tientallen oldtimers heeft gerestaureerd. Deze Type 43A is door hem uitvoerig gerestaureerd en verkeert zowel optisch als technisch in een zeer goede staat. Er zijn 2 volle mappen met historie aanwezig die alles vertellen over de geschiedenis van de auto, Teal Cars en de restauratie. Hij wordt aangedreven door een gereviseerde 2.5 Liter, 6-cilinder Triumph motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde versnellingsbak met overdrive. Hij is tevens uitgerust met schijfremmen voor die zorgen voor extra rijcomfort.
Bugatti Type 43A Replica in zeer goede staat te koop Zoals u op de foto’s kunt zien is deze Bugatti Type 43A Replica nauwelijks van een echte te onderscheiden. Het plaatwerk, de louvres in de body, het reservewiel en de spaakwielen… het totaalplaatje klopt helemaal. Hij is uitgevoerd in een prachtig rood lakwerk met zwarte striping die nogmaals de prachtige lijnen van de klassieker benadrukken. Het interieur is uitgerust met zwarte bekleding, rood tapijt en een houten stuurwiel en dashboard. De Bugatti Type 43A Replica is tevens voorzien van een zwarte stoffen soft top.
Bugatti Type 43A Replica kopen? Bent u op zoek naar een Bugatti Type 43A Replica uit 1976? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op deze pagina of bel direct met +31 416 751 393. Onze verkopers geven u graag antwoord op al uw vragen of maken zelfs een persoonlijke shopvideo voor u.
Inkoop, inruil en bemiddeling mogelijk. Levering in België met oldtimer inschrijving mogelijk. U betaalt geen import-taksen. Wij kunnen helpen met financiering. Vraag ons verkoopteam.
Pin it